Stugor

Här kan du boka din stuga

Se fler bilder och få mer info genom att klicka på bilderna.

2-bäddstuga [nr 1]


En stuga med 2 enkelsängar. Utemöbler på altanen. Litet kök och utrustning finns tillgängligt. Täcken och kuddar finns, tag med egna sängkläder eller hyr det från oss. Dusch och toalett finns i servicebyggnaden och kostar inget extra.

2-bäddstuga [nr 2]


Det finns 2 enkelsängar med täcken och kuddar. Tag med egna sängkläder eller hyr hos oss. Toalett och dusch finns i servicehuset utan extra kostnad ca 35 m från stugan.
Husdjur tillåtna

6-bäddstuga [nr 3]


Det finns två sovrum varav en med dubbelsäng och en med våningssäng. Stugan har ett toalettutrymme med tvättställ.
Husdjur tillåtna

5-bäddstuga [nr 4]


Stugan är uppdelad i 2 rum. Ej indraget vatten. Vattenpost finns ca 15 meter från stugan. Sovrummet bjuder plats till 5 personer, en dubbelsäng, våningssäng och en enkelsäng.
Husdjur tillåtna

4-bäddstuga [nr 5]


En mindre stuga med 2 våningssängar, kyl, spis och matbord. Finns även kastruller, tallrikar, bestick mm. Ej indragen vatten. Vattenpost finns på ca 20 m från stugan.
Husdjur tillåtna

4-bäddstuga [nr 7]


4 bäddstuga med möjlighet att ta med en extra madrass själv. Stugan har 2 sovrum med 1 säng i varje och ett sovloft med 2 sängar. Extra personer möjligt mot en extra kostnad på 30 sek per natt.

Dessutom är stugan utrustad med ett fullt utrustat kök och toalett med handfat. Du kan ta en dusch i den närliggande servicebyggnaden.

Här kan du boka din stuga